Theaterworkshop voor kids in Cultuurweekend 2016

Zou jij acteur of actrice willen worden? Vind je dansen en zingen leuk? Droom je ervan om ooit op te treden? Ontdek je talent en laat het groeien! Meld je dan aan voor de kindertheaterworkshop van jeugdtheaterschool Flores tijdens het Cultuurweekend. Op zondag 11 september kunnen kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar meedoen aan deze workshop, die gegeven wordt door docent Carmen Lamptey. Met het thema “zomerpret” gaan de kinderen vanaf 13.30 uur een voorstelling repeteren en improviseren, en tegen 15 uur opvoeren in de balletzaal van De School. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is wel noodzakelijk in verband met maximum aantal deelnemers. Dat kan bij Nathalie via n.brouwenstijn@telfort.nl. Adres van De School is Henri Dunantplein 2-4 te Hillegom. Meer informatie over Flores op: jtsflores.nl


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now