Juweeltjes van inkt-doodles

Vandaag was even de laatste Kidz-Art workshop van dit seizoen. Om het jaar mooi af te sluiten waren dit maal ouder en kind samen welkom voor de workshop inkt-doodles. Met alcoholinkt patronen maken op Yupo papier, die dan door je kind of ouder werden versierd met pen in verschillende kleuren. Na afloop werden de mooiste paren van elk uitgekozen om in te lijsten. In uiterste concentratie werd er gewerkt door ouder en kind, Wat een prachtige werken zijn er gemaakt!

#kidzArt #ouderkindworkshop #alcoholinkt #pentangles

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now