Afronding Kidz-art jaar met ouder-kind workshop

Elke maand gingen de deelnemers aan de Kidz-art club met de leukste en mooiste werkjes naar huis. Hoe leuk is het nu om aan het eind van dit kidz-art jaar, een kunstwerkje te maken samen met je kind(eren)? Op zaterdag 2 juli kan dit bij de laatste kids-art workshop voor de zomer. Wat gaan we doen? We gaan ink-doodles maken, een combinatie van werken met alcohol inkt en tekenen met pen. Kies met elkaar kleuren die bij jullie passen, druppel, laat lopen, en spat. En daarna, laat je fantasie op de loop en tover unieke werkjes tevoorschijn! Aanvang 14.00 uur, duur 2 uur. Prijs voor ouder en kind: 15,- euro, inclusief materialen en thee/limonade met iets lekkers. Aanmelden via email of whatsapp (n.brouwenstijn@telfort.nl of 06-15291436).

#ouderkindworkshop #hillegom #kidzArt #alcoholinkt #creatieveworkshop

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now