Strijken met was...

Gisteren is een groepje kinderen aan de slag gegaan met zogenaamde "encaustic art", in nederlands: schilderen met was. Deze extra mei vakantie workshop van Kidz-art leverde weer de mooiste kunstwerken op! Vreemde onderwaterwerelden, beelden van een rode planeet, beelden uit de ruimte, landschappen, maar ook bijzondere weefselachtige structuren. De kinderen kunnen trots zijn op wat ze hebben gemaakt, wat er onder hun handen is ontstaan!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now