Meivakantie workshop: pentangles maken: GAAT NIET DOOR!

Op vrijdag 13 mei is er een extra meivakantie Kidz-Art workshop gepland: pentangles maken. Met potlood en pen kun je de prachtigste patronen maken die in de verte wel iets weg hebben van de mooie tekeningen van Esscher... Hele bijzondere ruimtelijke effecten kun je maken door bepaalde voorbeelden te volgen, je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, alleen zin in tekenen! Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Aanvang 14 uur, duur 2 uur. Kosten 10 euro. Plaats: atelier Nathalie in De School, Henri Dunantplein 2 (oude muziek- en balletschool) te Hillegom. Aanmelden per mail of telefoon: n.brouwenstijn@telfort.nl of 06-15291436.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now