Hip voor de zomer! Kidz-Art workshop in 2 delen!

Op 25 mei is de volgende reguliere Kidz-Art workshop. Die staat in het teken van tie dye, je weet wel, van die hippie-achtige kleuren patronen maken op kleding! Omdat we kleding gaan verven, en dat 24 uur moet intrekken, heeft deze workshop een iets ander vorm: we gaan aan de slag op twee achtereenvolgende dagen, nl. woensdag 25 mei van 14-15 uur om het in te zetten, en donderdag van 16-17 uur om het af te maken. Ieder kind krijgt een wit katoenen t-shirt om zelf te tie dye'en. Ook zullen we allerlei proeflapjes maken.

Voor de zomer is het ook heel hip om bijvoorbeeld een korte short getiedyed te hebben. Vind je het leuk om meer kleding gekleurd te krijgen tijdens deze workshop, geef die dan aan je kind mee. Let er wel op dat het katoenen (of zijden) kleding is, want op kunststof hecht de verf niet! Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: een korte short, een singlet, een stoffen tasje (voor je telefoon of groter), katoenen gympies.

Tijdig aanmelden is nodig (ivm aanschaf t-shirten ook graag maat doorgeven) (n.brouwenstijn@telfort.nl, of 06-15291436). Maximaal aantal deelnemers: 8 personen. Kosten 10 euro. Aanvang: woensdag 25 mei 14 uur, donderdag 26 mei 16 uur. Plaats: atelier Nathalie in De School.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now