Meivakantie workshop dierengezichten mozaïeken vol!

Aanstaande vrijdag gaan de deelnemers aan de meivakantie workshop "Dierengezichten mozaïeken" hard aan het werk om hun favoriete dier in een mozaïek weer te geven. Dit maal heeft een aantal van de kinderen een foto van hun lieveling- of huisdier meegenomen als inspiratiebron. Ik heb weer stapels tegels met frisse kleuren in huis... ik kan niet wachten op de resultaten! Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar in deze workshop. Wel in de workshops van volgende week: schilderen met strijkijzers (woe 11 mei) en pentangles maken (vrij 13 mei)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now