100% self-made: zelf stempels snijden

Afgelopen woensdag zijn de kinderen van Kidz-Art bezig geweest met het zelf maken van stempels. Eerst moest er natuurlijk een ontwerp worden bedacht, en dan moest het ook nog eens niet al te klein of te dicht op elkaar. Daarna in spiegelbeeld overbrengen op de gummen en voorzichtig gaan snijden, net als bij linosnede. Omdat je andersom moet denken, wat snij je weg en wat niet, was het wel zaak om je koppie erbij te houden! En opletten dat de vingers niet in de snijrichting zaten! Gelukkig heeft niemand zich gesneden! Hele mooie stempels zijn er gemaakt!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now