100% hand-made stempels!

Het is leuk om een stempel te hebben van bijvoorbeeld je eigen naam of van je favoriete dier, toch? Maar hoeveel leuker nog is het als je zo'n stempel zelf gemaakt hebt? Dus dat de enige in de wereld is die er zo uit ziet? Met je eigen verzinsels, of je eigen bijzondere handschrift-krullen of versiersels? Op woensdag 20 april as gaan de deelnemers aan de Kidz-Art workshop hun eigen 100% hand-made stempels maken!

Eerst ontwerpen: waar wil ik een stempel van gaan maken? Hoe wil ik dat die er uit ziet? Als het ontwerp helemaal naar je zin is, en te realiseren (!), dan ga je dat ontwerp uitsnijden. Niet uit linoleum, maar uit gum! Heel voorzichtig natuurlijk dat er alleen in de gum wordt gesneden, en dat er niet teveel wordt weggehaald! na afloop gaan alle deelnemers met hun stempels naar huis!

#stempelsDIY #creatieveworkshop #deSchoolHillegom

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now