Extra workshops in de meivakantie


In de meivakantie organiseert KIdz-Art 4 extra workshops. Op 29 april is er de workshop: Leef je uit met verf! die door Josee van Schuppen wordt begeleid. Op 6 mei kun je een mozaïek gaan maken. Voor de iets jongere kinderen (vanaf 8 jr) zijn er kant-en-klare vormen waarop gemozaiekt kan worden. Iets oudere kinderen kunnen zelf vorm aanbrengen met mozaiektegels. Op woensdag 11 mei gaan we schilderen met was en strijkijzers, ook wel encaustiek genoemd. En op 13 mei kun je mind-boggling patronen ontwerpen a la Escher in de workshop Pentangles. Alle workshops starten om 14 uur en duren tot 16 uur. De workshops kosten 10 euro pp, met uitzondering van Leef je uit met Verf! die 12,50 euro pp kost (dit ivm hogere materiaalkosten). Lokatie: Henri Dunantplein 2. Aanmelden is noodzakelijk. Maximaal aantal deelnemers per workshop is 6-8 pp. Aanmelden kan per mail: n.brouwenstijn@telfort.nl of per whats-app: 06-15291436 Nathalie

#meivakantie #workshops #mozaiek #pentangles #schilderen #encaustiek #schilderenmetwas

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now