Fantasie in klei (klein)

Afgelopen woensdag hebben de kinderen van Kidz-Art met hun handen gewerkt, en met klei! Om een beetje feeling te krijgen voor de klei hebben we eerst wat oefeningetjes gedaan, waarbij we maar steeds een paar minuutjes te tijd kregen om iets te maken, een bol, een kubus. Een ei maken en dat met je ogen dicht... het ging de kinderen goed af. Daarna wilde een (speelgoed)pinguïn wel model staan en was het de kunst om te maken wat je ziet, meer dan te maken dat je weet (over hoe een pinguïn eruit ziet). Tenslotte hebben de kinderen hun favoriete knuffel deels of geheel gebruikt als model voor hun laatste werk. Nu voorzichtig laten drogen en hopen dat het nog heel lang heel blijft!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now