Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Op 27 februari jl. hebben de kinderen van de Kidz-Art club onder leiding van Robert van Rossem hele mooie kunstspiegels gemaakt. Robert van Rossem is een kunstenaar van het kunstenaarscollectief De School in Hillegom en maakt al jaren de mooiste en origineelste kunstspiegels. Nu had hij voor de kinderen een lijst gemaakt die zij naar eigen inzicht konden versieren met hout, zelfgezaagde patronen en die beschilderen. De deelnemers zaagden alsof hun leven ervan af hing! Zelfs de jongste deelneemster van 8 jaar wist zonder problemen haar figuurzaag te hanteren!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now