Kijken met je vingers

Op woensdagmiddag 30 maart draait het allemaal om klei. En hoe je met je vingers kunt kijken hoe je werk eruit ziet! Kun je vertalen van wat je met je ogen ziet, naar wat je handen maken? We gaan eerst een paar tempo oefeningen doen: kun je in 10 minuten een vorm neerzetten? Kun je een bepaalde vorm maken met je ogen dicht? En daarna gaan we aan de slag om fantasiedieren te maken. Daarvoor gebruiken we knuffels en combineren we eigenschappen van de ene knuffel met andere eigenschappen van de andere knuffels!

Aanvang 14 uur, duur 2 uur. Kosten 10 euro. Aanmelden verplicht.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now