Programma Kidz-Art tot zomer

De komende maanden tot de zomer staan weer volgepland met leuke creatieve en originele workshops in het kader van Kidz-Art. We gaan bijzondere tekeningen maken met pen, potlood (tangles) in januari (27 jan), in februari komt gastdocent Robert van Rossem om kunstspiegels te maken (een maal op een zaterdag, datum 27 geb onder voorbehoud). In maart (30 mrt) staan we met de handen in de klei. In april (20 apr) gaan we stempels van je naam of initialen snijden! Psychedelische kleuren maken we in mei met tie-dye (25 mei). 29 juni, de laatste kidz-art voor de zomer mogen de kinderen kiezen welke activiteit van het afgelopen jaar zij nog eens willen doen! Woensdagen van 2 tot 4, 10 euro per keer. Nieuw komend jaar is ook de Kidz-art strippenkaart waarbij je voor 9 x betaald en de laatste maal gratis mag meedoen! Aanmelden nodig. Kidz-Art is voor kinderen van 9-13 jaar en heeft als doel de ontwikkeling van de creativiteit van kinderen te stimuleren in een sfeer van plezier en ontspanning!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now