Schilderen met strijkijzers!

Op woensdag 25 november is de volgende Kidz-Art workshop. We gaan schilderen, maar niet met een kwast... maar met strijkijzers! Mooie kleuren speiale bijenwas smelten we op de warme ijzers en strijken, deppen, pulsen, trekken etc die over het papier. Deze techniek heet encaustiek, en is al heel oud. Je kan mooie abstracte werken maken, maar ook, als je dat wil hele echte plaatjes, bijvoorbeeld van landschappen, zee taferelen of bladeren. Omdat het nog herfst is, gaan we oefenen om herfstbladeren te schilderen met de ijzers. Hieronder zie je alvast een paar voorbeelden! Aanvang: 14.00 uur, kosten 10 euro pp. Duur: 2 uur. Lokatie: "De School" Henri Dunantplein, atelier eerste verdieping, Hillegom. Na afloop krijg je je kunstwerken mee naar huis! Aanmelden nodig, bij: n.brouwenstijn@telfort.nl

#workshop #encausticart #creatieveworkshop #kinderen #hillegom #kidzArt

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now