Schitterende herfsttaferelen bij Kidz-Art


Afgelopen woensdag 28 oktober zijn de deelnemers van de Kidz-Art workshop aan de slag gegaan met inktdruppels en herfstbladeren. Eerst maakten zij afdrukken van bladeren, evtentueel werd er met oliekrijt getekend,

waarna de ontstane patronen nog verder werden bewerkt met inktdruppels. De inkt, die zich niet echt laat beteugelen, werd opgedruppeld, uitgeveegd, gespat, gemengd. Na afloop gingen de kinderen elk met een prachtige set kunstwerkjes tevreden naar huis!

#workshop #inkt #kidzart #hillegom #creatief #kinderen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now