Schilderen met een strijkijzer...


Schilderen doe je met een kwast toch? Nou, je kan ook schilderen met een strijkijzer! Door speciale gekleurde was te laten smelten op een strijkijzerzool kun je deze uitstrijken op speciaal papier en de mooiste taferelen tevoorschijn laten komen! Deze manier van "schilderen" valt onder het kopje "encaustic art" en is al heel oud. Ook kinderen vinden dit een heerlijke manier om mooie kunstwerken te maken. Kinderen uit groep 6 van de Toermalijn hebben wintertaferelen tevoorschijn getoverd met encaustic art. Natuurlijk is het goed opletten geblazen met die hete strijkijzers, maar wat ontstaan er prachtige werken! Echt iets om trots op te zijn!

#hillegom #creatief #workshop #encausticart #schilderenmetwas

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now