Leerlingen verbeelden het jaar in mozaïek


Leerlingen uit groep 5 van de Toermalijn Vrije School voor de Bollenstreek hebben het afgelopen jaar de jaarfeesten verbeeld in mozaiek. Elk seizoen heeft zo zijn eigen jaarfeesten op Vrije Scholen. In de herfst worden St. Michael en St. Maarten gevierd, in de winter Sinterklaas, advent, Kerstmis en Maria Lichtmis, in de lente carnaval, palmpasen, pasen, pinksteren en in de zomer St. Jan. Onder begeleiding van Nathalie Brouwenstijn gingen steeds 2 kinderen aan de slag om deze feesten te verbeelden in mozaiek. Gekleurde tegels werden door de kinderen op maat geknipt en verwerkt in zelf-verzonnen patronen. Na afwerking van de mozaieken kwamen deze kunstwerkjes in de school te hangen. Zo zagen alle leerlingen het jaar aan zich voorbij trekken. Na het St. jansfeest brak de zomervakantie aan!

#hillegom #kinderen #creatief #mozaiek

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© Nathalie Brouwenstijn. Created with Wix.com 

Waardenburg 51, 2181 LN Hillegom. 

  • Facebook Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now